Amanda Niklasson


Publicerat den 2012-02-09, klockan 12:46:20...Jag heter Amanda och jag bor i en liten stad på västkusten tillsammans med mina föräldrar, lille bror och katt. Min fritid tillbringas för det mesta i stallet tillsammans med hästrna och alla vännerna, jag har just nu ganska mycket i skolan då jag går sista terminen i 9:an.. Vi har mycket nu med alla nationella prov och så, men det skall nog gå bra att driva bloggen ändå! Jag rider på Strömstads ridklubb, en gång i veckan har jag lektion, jag går i hoppning/dressyr.
Min "favorit" häst är Vira, egentligen heter hon Virginia men vi kallar henne Vira. Förutom att jag rider Vira på helgerna så hjälper jag även till att rida en busig C-ponny som skall säljas på ridskolan, Medusa heter hon. Det finns även en liten tjej här i närheten av där jag bor som har två shettisar och en B/C-ponny, jag brukar komma och rida den ibland också! :)
Jag gillar som sagt att fota och att vara i stallet, när jag fotar så blir motivet oftast våran katt, Simba, eller natur bilder.. i alla fall nu, men sen när det blir finare kommer nog kameran åka med till stallet endel också!
----------------------------------

Är det något du undrar om mig? Tveka inte med att skcika iväg en kommentar eller ett mejl! :D

Fantastichorse@hotmail.se

RSS 2.0